Logga in Skapa ett konto.Önskelista (0)Kundcenter
Varukogen är tom!
Till kassan
Handla tryggt med 30 dagars öppet köp och ingen eller låg frakt.
Cleverbuy.se Presentshopen med roliga prylar och bra-att-ha grejor Cleverbuy.se Skäm bort dig själv och andra med hair trend extensions


Vad tycker våra kunder?
2015-05-14 23:31:10
5 Star Rating: Recommended
"Djupt imponerad över sortiment, bra pris och kvalité här. Hämtade nyss ut min nya hoodie och ett par jeans jag köpt. Riktigt nöjd! :)"
Stefan Holm
2015-04-23 14:48:01
5 Star Rating: Recommended
"Köpte ny vårjacka Patria Mardini Faux Leather Jacket brown och ett par dojor som matchade snyggt till. Jätteskön både jackan och skorna! Kanonbra pris! Återkommer garanterat!"
Greger Johansson
2015-01-12 14:36:04
5 Star Rating: Recommended
"Hel nöjd med alla produkter. Bra kvalité på tröjorna och snabb och smidig leverans."
Emil
Alla kommentarer

Modenyheter!

Få de senaste nyheterna från MisterBling direkt i din inkorg!

Prenumerera!

Mejla din kundvagn
Skicka din kundvagn till dig själv eller någon du känner:
Guldhalsband

Guldhalsband finns i ett stort och brett utbud online hos MisterBling. Snygga pläterade halsband guld och halskedjor med mycket hög kvalité. Även prisvärda guldhalsband, som ett val för dig som inte använder smycken varje dag och samtidigt inte vill lägga ut en förmögenhet på ett äkta i solid guld kedja. Med tanke på dagens höga guldpris är det ett smart val. Pläteringen på våra guldhalsband är väldigt kraftig, upp till 100 μm guld. Standard i smyckesbranschen är normalt 1-3 μm. Använder du halsbandet dagligen rekommenderar vi våra guld pläterade stainless steel halsband guld. Är du osäker om vilket halsband guld som passar dig bäst, fråga gärna vår kundtjänst som är online för att hjälpa dig 16 timmar per dygn.

Konsten att välja rätt guldhalsband

Guldhalsband är ett klassiskt smycke, men att välja rätt kan vara knivigt. Det finns ett enormt utbud att välja mellan. Olika länktyper, olika material och priser. Men trots det är ett stort utbud till din fördel. Låt oss hjälpa dig välja rätt bland alla guldkedjor. Det finns många saker att fundera på i jakten på guldkedja. Ska du välja äkta eller ett bra ”fejk” halsband guld. Där är det din budget som styr. Vi kommer in på detta på punkt 5. Vi börjar med design och vilket budskap du vill framtona med. Vill du gå med en tunnare 1-3 mm mer diskret halskedja, eller törs du vara lite mer framåt och utåt och gå mot 6 mm bred eller mer? Väljer du en tunnare kedja av äkta guld och vill ha hänge bör kedjan inte vara mer än 2 mm bred. Många hängen har små loopar att sätta kedjan i. Väljer du en guldpläterad kedja finns större hängen med större loopar.

Att tänka på när man väljer rätt guldhalsband:

1. Material
2. Länkstruktur och design
3. Längd
4. Bredd
5. Budget
 

1. Väljer jag äkta eller ett pläterat guldhalsband?

Den hela frågan hänger på din budget och hur pass kraftig och lång kedja du vill ha. Har du pengar över är en äkta guldkedja ett bra köp. Tillåter inte budgeten kan ett bra pläterat guldhalsband vara ett mycket bättre köp. - Äkta guld tappar aldrig värde och håller en evighet oftast. Om plånboken inte är alltför fet, och du fortfarande vill gå äkta är det bästa att pruta på karaten. Karat i guld visar hur mycket rent guld som finns i smycket. 18K är lika med 75 % rent guld. Men 18K är inte idealiskt för smycken då det är väldigt mjukt och slits ner på lång tid. Bästa guldlegeringen för smycken är 8K, 9K och 14K. Med en lägre karat blir alltså halsband både mer hållbart och mycket billigare.

- Pläterat guld har en begränsad hållbarhet, men det finns mycket bra som håller länge. Vissa guldkedjor av de pläterade kan du även använda dagligen och duscha med. Materialvalet av halsband guld handlar således om budget och användning. Om du bara sporadiskt använder en guldkedja kan du med gott samvete köpa en billigare pläterat guldhalsband. Om du använder kedjan dagligen, men inte har råd med ett äkta väljer du en stålkedja som guldpläterats. Om du har en begränsad budget, men ändå vill gå äkta guld så välj en kedja med lägre karat än 18K. Har du en fet plånbok och vill och kan lägga ut pengar väljer du en kedja på 18K eller mer.
 

2. Välja länkar och design på guldhalsband

Det finns ett otal av olika modeller av länkar att välja mellan. Vanligast är: Pansar och Figaro. Andra vanliga länkar är: Ankar, Orm, Omega, Venezia, Singapore, Ärt och Bismarck. Vad du väljer är vad ditt öga trivs med och vad som passar din stil. Titta på våra produkter och välj utifrån vad du känner är rätt för dig.

Men det är inte bara länkar du behöver välja. Även färg på ditt guldhalsband. Guld legerar man med silver och koppar för att få rätt färg. Du ser inte skillnad med blotta ögat. Det lite roliga är att guldkedjor kan komma i så många färger trots det är äkta guld. Det finns rött guld, rosa guld, gult guld, grönt guld, vitt guld, grått guld, lila guld, blått guld, svart guld. Allt hänger på vilka metaller man använder i legeringen på halsband guld. På bilden nedan kan du se färgerna i olika legeringar mellan guld, koppar och silver. Välj vad som känns rätt och matchar ditt ideala guldhalsband.

3. Att välja längd på guldkedja

Längden på en guldkedja gör mycket olika intryck på din framtoning. Ska du köpa en ”chocker” eller vill du ha ett längre guldhalsband? Vanligast bland män är 51 cm och för damer 45 cm. Men smaken är blandad. Med längden på kedjan kommer även påverkan på priset och din budget. Äkta påverkas priset mycket på halsband guld, men på en oäkta påverkas priset mindre. Hur som helst pruta inte på vad du tycker passar på dig. På denna kedjeguide kan du se olika länder på kedjor och hur de ser ut på en person. Välj sedan den längd som faller dig bäst i smaken.

4. Val av bredd på kedja

Lika som längden påverkar bredden av kedja din framtoning. Det påverkar även priset på guldkedjan. Mycket om du väljer en äkta och mindre om du väljer en pläterad. Valet är en kompromiss mellan vad du tycker ser bra ut för dig och vad plånboken tycker det finns utrymme för. Kom ihåg att det finns riktigt bra pläterade guldhalsband i dag med bas av stål. Valet är ditt!

5. Budget att köpa guldhalsband

Att köpa ett guldhalsband kan vara en stor ansträngning för din budget. Vi har ovan gett dig många alternativ du ska fundera på för att välja rätt. Så vad är din budget? Är den låg och du ska använda halsbandet vid enstaka tillfällen väljer du en vanlig pläterat halsband guld. Har du lite mer att röra dig med och vill använda kedjan dagligen, välj en guldpläterad stålkedja. Sväller plånboken över, välj 18K guldkedja. Är budgeten lite tajtare än det, men du fortfarande vill ha äkta, välj 8K eller några karat mera. Vi hoppas du fått lite mer klara tankar över hur man väljer, men tveka inte kontakta vår kundtjänst om du har mera frågor. Vi svarar även på frågor på kvällar och helger via e-post. Kom ihåg att du alltid handlar med lägsta prisgaranti på MisterBling! Efter du handlat och du skulle hitta samma guldhalsband billigare inom 30 dagar i annan butik (både på stan eller online i Europa), ger vi dig mellanskillnaden tillbaka +10 %! Så tveka inte. Köp din nya guldkedja idag!

Onlineutbud av guldhalsband. Köp guldkedja och halsband guld här nedan

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Guldhalsband 8K Yellow Gold Pansarlänk 1.3 mm
Rek. pris2 399 Kr
Webbpris1 675 Kr
Exkl moms: 2 399 Kr
Vackert 50 cm pansar guldhalsband i äkta 8K guld. 1,3 mm brett med vikt av 2,7 gram. Handtillverkas ..
Guldhalsband 9K Yellow Gold Pansar 1.0 mm
Rek. pris1 149 Kr
Webbpris799 Kr
Exkl moms: 1 149 Kr
Vackert pansarlänk guldhalsband i äkta 9K äkta guld. Handtillverkas hantverksmässigt av mästerguldsm..
Guldhalsband 9K Yellow Gold Kordel Rope Chain 2.1 mm
Rek. pris1 799 Kr
Webbpris1 249 Kr
Exkl moms: 1 799 Kr
Vacker klassisk Kordel kedja a.k.a Rope Chain. 2,1 mm brett guldhalsband tillverkad i 9K äkta guld. ..
Halsband Äkta Guld 18K Guldtacka
Rek. pris14 049 Kr
Webbpris9 999 Kr
Exkl moms: 14 049 Kr
Prisvärt äkta guldhalsband i 18k guld av bästa kvalité. 2,5 mm guldkedja med en mäktig 18k solid gul..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 5mm
Rek. pris449 Kr
Webbpris289 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Oerhört kraftigt och slitstarkt halsband, med bredden 5mm. Med en grund av tåligt Stainless steel 31..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 6mm
Rek. pris549 Kr
Webbpris369 Kr
Exkl moms: 549 Kr
Världens populäraste och mest sålda länk-modell. Oerhört kraftig och slitstark pansarlänk, med bredd..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 12mm
Rek. pris749 Kr
Webbpris499 Kr
Exkl moms: 749 Kr
Exklusiv och kraftig halskedja i guld, med bredden 12mm. Av modellen pansarlänk och en grund av Stai..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 9mm
Rek. pris699 Kr
Webbpris449 Kr
Exkl moms: 699 Kr
Fantastiskt snygg halskedja i guld, oerhört kraftig och slitstark, med bredden 9mm. Av modellen pans..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 14mm
Rek. pris849 Kr
Webbpris569 Kr
Exkl moms: 849 Kr
Exklusiv och snygg halskedja i guld, med bredden 14mm. Av modellen pansarlänk och en grund av Stainl..
Halsband Guld Stainless steel Pansarlänk 16mm
Rek. pris949 Kr
Webbpris629 Kr
Exkl moms: 949 Kr
Riktigt snygg och kraftig guldhalskedja, med bredden 16mm. Av modellen pansarlänk och med en grund a..
Halskedja Guld Stainless steel Figarolänk 12mm
Rek. pris749 Kr
Webbpris499 Kr
Exkl moms: 749 Kr
Kraftfullt och manligt halsband, med en bredd på 12mm. Belagt med en kraftig och mycket hållbar dubb..
Baserad på 1 recensioner.
Halskedja Guld Stainless steel Figarolänk 7mm
Rek. pris549 Kr
Webbpris369 Kr
Exkl moms: 549 Kr
Snygg och slitstark halskedja, med en bredd på 7mm. Tillverkad i finaste Stainless steel 316L, med k..
Halskedja Guld Stainless steel Figarolänk 9mm
Rek. pris699 Kr
Webbpris449 Kr
Exkl moms: 699 Kr
Med en känsla av en äkta guldkedja blir denna halskedja i guld ditt bästa köp. Halsbandet är 9mm bre..
Halskedja Guld Stainless steel Figarolänk 5mm
Rek. pris449 Kr
Webbpris289 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Stilfull och kraftig halskedja, med en bredd på 5mm. Tillverkad i slitstarkt Stainless steel 316L, m..
Halsband Guld Stainless steel Gourmette länk 4mm
Rek. pris549 Kr
Webbpris349 Kr
Exkl moms: 549 Kr
Extremt slitstark och snygg Gourmette länk guldhalskedja, 4mm. Med en grund av solid Stainless steel..
Halsband Guld Stainless steel Gourmette länk 6mm
Rek. pris599 Kr
Webbpris389 Kr
Exkl moms: 599 Kr
Kraftig, exklusiv och snygg Gourmette länk halskedja, 6mm. Denna kedja är tätare, tjockare och tyngr..
Halsband Guld Stainless steel Gourmette länk 9mm
Rek. pris749 Kr
Webbpris489 Kr
Exkl moms: 749 Kr
Otroligt snygg och prisvärd Gourmette länk guldhalskedja, 9mm. Med en grund av solid Stainless steel..
Halsband Guld Stainless steel Gourmette länk 11mm
Rek. pris799 Kr
Webbpris519 Kr
Exkl moms: 799 Kr
Helt överlägsen vanliga guldpläterade kedjor. Extremt snygg Gourmette länk guldhalskedja, 11mm. Med ..
Halskedja Stainless steel Gourmette länk tvåtonad 14mm
Rek. pris799 Kr
Webbpris549 Kr
Exkl moms: 799 Kr
Snygg och kraftig halskedja, av modellen Gourmettelänk, 14mm. Tillverkad i finaste Stainless steel 3..
Halsband Guld Stainless steel Gourmette länk 14mm
Rek. pris849 Kr
Webbpris569 Kr
Exkl moms: 849 Kr
Exklusiv halskedja av modellen Gourmettelänk, 14mm. Med en grund av solid Stainless steel, som pläte..
Halsband CZ Guld kristallklar diamant
Rek. pris399 Kr
Webbpris249 Kr
Exkl moms: 399 Kr
Elegant guldhalsband! Vacker halskedja som är ca 2mm, kraftigt pläterat med 18k guld. Den har en sto..
Baserad på 1 recensioner.
Halsband CZ Guld för alltid mamma
Rek. pris399 Kr
Webbpris249 Kr
Exkl moms: 399 Kr
Detta vackra guldhalsbandet har en kraftig plätering med 18k guld! Texten MOM formas en ring, Evighe..
Halsband Äkta guld 14k Pansarlänk 4mm
Rek. pris13 349 Kr
Webbpris9 495 Kr
Exkl moms: 13 349 Kr
Läcker och exklusivt Pansarlänk halsband i solid äkta 14k Guld. Handtillverkas hantverksmässigt av m..
Halsband Äkta guld 14k Figarolänk 8mm
Rek. pris28 049 Kr
Webbpris19 995 Kr
Exkl moms: 28 049 Kr
Läckert och exklusivt Figarolänk halsband i solid äkta 14k Guld. Nästan 50 gram väger denna ked..
Halsband Äkta guld 14k Miami kedja 6mm
Rek. pris53 249 Kr
Webbpris37 995 Kr
Exkl moms: 53 249 Kr
Läcker och exklusivt Miami Chain halsband i solid äkta 14k Guld. Tätt sittande länkar och med en vik..
Halsband CZ Guld gnistrande D
Rek. pris349 Kr
Webbpris199 Kr
Exkl moms: 349 Kr
Vackert Rollo länk halsband i guld med hängsmycket i sann Dior stil. Pläterade med 18k äkta guld och..
Halsband Guld Stainless steel Viperlänk 4mm
Rek. pris399 Kr
Webbpris239 Kr
Exkl moms: 399 Kr
Snygg halskedja i finaste Stainless steel 316L, även kallat Kirurgiskt stål. Kraftig äkta 18k guldpl..
Halsband Guld Stainless steel Viperlänk 6mm
Rek. pris449 Kr
Webbpris289 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Mäktigt snygg och kraftig halskedja, med en bredd på 6mm. Tillverkad i finaste Stainless steel 316L,..
Halskedja Stainless steel CC länk tvåtonad 8mm
Rek. pris549 Kr
Webbpris369 Kr
Exkl moms: 549 Kr
Snygg och slitstark halskedja, med en bredd på 8mm. Tillverkad i finaste Stainless steel 316L, delvi..
Halskedja Guld Stainless steel Bysantinlänk 8mm
Rek. pris699 Kr
Webbpris459 Kr
Exkl moms: 699 Kr
Snyggt fyrkantig Bysantinelänk guldhalskedja, med bredden 8mm. Grunden är av slitstarkt Stainless st..
Bullet halsband guld
Rek. pris299 Kr
Webbpris169 Kr
Exkl moms: 299 Kr
 Väldigt coolt bullet halsband i pläterat guld. Reglerbar längd från 34 cm upp till 52 cm. Bull..
Halsband guld med strasspärlor
Rek. pris299 Kr
Webbpris189 Kr
Exkl moms: 299 Kr
Unikt halsband guld med Strass pärlor i form av hänge för den lyxiga känslan. Ställbar längd 44,5 cm..
Baserad på 1 recensioner.
Halsband CZ Guld sprakande Juicy
Rek. pris349 Kr
Webbpris199 Kr
Exkl moms: 349 Kr
Äkta 18k äkta guld pläterat halsband med hjärtformat hängsmycke i Juicy stil. Dekorerad med vackra k..
Halsband CZ Guld svarta resinstenar
Rek. pris449 Kr
Webbpris279 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Lyxigt choker-halsband i guld med svarta stenar och diamanter. Kraftigt pläterat med äkta 18k guld, ..
Halsband CZ Guld diamant evighetscirkel
Rek. pris299 Kr
Webbpris169 Kr
Exkl moms: 299 Kr
18k guld pläterat Rollo länk halsband med hängsmycke. Med vackra kristallklara Cubic Zirconia som pr..
Baserad på 1 recensioner.
Halsband CZ Guld evighet
Rek. pris349 Kr
Webbpris199 Kr
Exkl moms: 349 Kr
Vackert halsband med ett hängsmycke utformat som en evighetscirkel. Kraftigt pläterat med 18k äkta g..
Halsband CZ Guld magisk hand
Rek. pris249 Kr
Webbpris129 Kr
Exkl moms: 249 Kr
Unikt guldhalsband med två händer vidrörande en stor CZ diamant. Halsbandet är pläterat i äkta 18k g..
Halskedja CZ Guld diamantklar dollar
Rek. pris599 Kr
Webbpris399 Kr
Exkl moms: 599 Kr
Supercool dollar bling halskedja, pläterad med ett tjockt lager äkta 18k guld. All Iced out med roun..
Halskedja CZ Guld diamantklar miljonär
Rek. pris1 049 Kr
Webbpris699 Kr
Exkl moms: 1 049 Kr
Gnistrade grym strass halskedja med optimalt Bling bling. Mycket kraftigt pläterad med högpolerat 24..
Halskedja CZ Guld turkosklara diamanter 4 led
Rek. pris1 049 Kr
Webbpris699 Kr
Exkl moms: 1 049 Kr
Glimmande vackert fyra raders halskedja, mycket kraftigt pläterad med högpolerad 24K guld. All iced ..
Halskedja Guld Ankarlänk 11 mm
Rek. pris349 Kr
Webbpris199 Kr
Exkl moms: 349 Kr
Mäktigt glimmande halskedja, som kraftigt pläterats med 18k äkta guld. Ankarlänk, med en bredd på 11..
Halsband Guld svarta resinstenar
Rek. pris449 Kr
Webbpris299 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Lyxigt choker-halsband i guld med svarta Resin stenar. Kraftigt pläterat med äkta 18k guld, tio stor..
Halsband CZ Guld diamant Pansarlänk 11mm
Rek. pris449 Kr
Webbpris299 Kr
Exkl moms: 449 Kr
Mäktigt glimmande guldhalsband. Iced out med handmonterade Cubic zirconia diamanter och kraftigt plä..
Halsband Guld Pansarlänk 15 mm
Rek. pris349 Kr
Webbpris229 Kr
Exkl moms: 349 Kr
Kraftfullt och mäktigt halsband, pläterat med 18k äkta guld. Av modellen Pansarlänk, med en bredd på..
Halsband guld Pansarlänk 20mm
Rek. pris249 Kr
Webbpris149 Kr
Exkl moms: 249 Kr
Maffigt damhalsband i form av pansarlänk i pläterat guld. Tillverkat av ihålig lättmetall ..
Halsband Guld Pansarmakt 20mm
Rek. pris249 Kr
Webbpris139 Kr
Exkl moms: 249 Kr
Snyggt halsband i pläterat guld, 20mm. Halsbandet är ställbart mellan 35-38cm och helt fritt från ni..
Halsband Guld korgflätad Repkedja 6mm
Rek. pris299 Kr
Webbpris169 Kr
Exkl moms: 299 Kr
Supersnygg glansfull halskedja som kraftigt pläterats med 18k äkta guld. Diamantskuren med en bredd ..
Halsband Guld diamantskuren Repkedja 3mm
Rek. pris99 Kr
Webbpris49 Kr
Exkl moms: 99 Kr
Snygg tunn och stilren halskedja, som kraftigt pläterats med 18k äkta guld. Repkedja, med en bredd p..