Logga in Skapa ett konto.Önskelista (0)Kundcenter
Varukogen är tom!
Till kassan
banner_description

Örhängen

Örhängen med Sveriges i särklass bästa utbud och priser. Ett fantastiskt sortiment olika modeller av örhängen som garanterat gör att du hittar vad du söker och blir nöjd över förväntan! Här hittar du allt ifrån klassiska kreoler till senaste i modetrenderna av bland annat silverörhängen, guldörhängen och stålörhängen. Smycken för öronen i alla möjliga material örhängen guld, silver, stål, trä. Bling bling stenar som CZ imitationsdiamanter, Swarovski stenar och äkta diamanter. Stenar med infästning i både ädla metaller och pläterade smycken. Ett enormt utbud av snygga och trendiga öronsmycken som passa män eller kvinnor, killar eller tjejer, oavsett ålder. I vårt sortiment örhängen finns fastsättning genom traditionell piercing, magnet eller med clip on. Köpa dina nya örhängen online hos MisterBling med fri frakt.

Örhängen och modetrender för 2015

Många kanske redan nu funderar vad trender och mode kommer vara för 2015. Man kan se redan nu och höra rykten om att mycket kommer vara känsla för detaljer. Vad gäller mode på örhängen säger rykten och källor axellånga ”shoulder-dusters” och omaka örhängen som ger en ”off-kilter look”. Vi på MisterBling kommer noggrant att följa och se vad som händer. Du som kund kommer alltid att hitta allt från klassiska modeller till det senaste mode av alla modeller av örhängen online hos oss.

Vem skapar då modet? Är modeskapelser i världen påverkad av filmstjärnan eller kändisar? Frågar du gemene man på stan är det det allmänna svaret. Det är sant att det finns så många stilikoner som påverkar modedesign och bidrar till att skapa mode på ett sätt eller annat. Popstjärnor, musiker, filmstjärnor och diverse andra kulturella ikoner och kändisar påverkat alltid vad vi bär i klädväg, accessoarer och smycken. Andra vi påverkas av är politiker och kungligheter.

Det finns så många faktorer som tillsammans kan ge ett svar på frågan om vem skapar mode. Till exempel, de senaste trenderna visas i fashion runways genom utställningsmontrar hos modecentrum i världen i modevärlden viktiga städer som Paris, London, Milano och New York. De andra viktiga händelser som också i hög grad påverkar modekreationer är modevisningar och modeveckorna i nästan alla större städer runt om i världen.

Modevisningar organiseras av stora modehusen eller individuellt av modet formgivare, som har gjort ett märke för sig själva i modevärlden. Modeveckan medan är ett evenemang som anordnas i större skala. En modevecka kan definieras som en viktig händelse i modebranschen som löper under nästan en veckas tid där stora namn i modevärlden, designers, varumärken och modehusen upp sina senaste modeskapelser på catwalken, så att intresserade kan få en inblick i de senaste trenderna inom mode.

Sedan finns det modetidningar som även hjälper till att skapa modetrender eftersom de har så många läsare som följer modetrender i dessa tidningar. Fenomenet med att läsa modetidningar är inte ny. Det fanns folk även på 1700-talet som används för att kolla in modetidskrifter för att se de senaste modetrenderna och stilar.

Örhängen hos MisterBling

Här nedan finner du våra olika produktgrupper med ett rikligt utbud av snygga och prisvärda örhängen i olika material. Modeller för alla stilar både för män och kvinnor.

Guldörhängen i 185 olika snygga designer. Vi erbjuder bästa kvalité och pris på örhängen i guld. Detta fantastiska utbud med modeller passande båda könen och massor av olika stilar och personligheter. Passa på tillfället idag och smycka dina öron med det mest glimmande örhängen i guld du kan hitta online.
Se mer
Silverörhängen i 319 modeller. Spana in marknadens mest fantastiska utbud av riktigt snygga örhängen i silver. Allt från äkta Sterlingsilver till kraftigt pläterade och silverstål med livstidsgaranti. De flesta av våra öronsmycken är dessutom allergivänliga. Köp snygga silverörhängen online idag hos MisterBling.
Se mer
Stålörhängen i 63 attraktiva modeller i guld och silverstål. Tillverkade i finaste ädelstål 316L. Enormt hållbara, lättskötta, allergivänliga och med livstidsgaranti mot missfärgning, så är de det bästa köp av örhängen du kan göra. Passa på idag och gör din bästa örhängesaffär online hos MisterBling!
Se mer
Magnetörhängen i 116 fantastiskt snygga modeller i guld och silver. Måste du göra hål i öronen? Svar: Nej! Sitter de verkligen kvar på örat med bara magneter? Svar: Ja! Vill du ha lite extra dragkraft sätter du en extra magnet på baksidan! Enkelt och superbra för dig som inte än gjort hål i öronen för örhängen. Sätt bling på dina öron med magnetörhängen från MisterBling.
Se mer
Superpopulära Shamballa örhängen i 31 designer. Öronsmycken med "beads" i guld och silver med glimmande tätt satta CZ stenar. Lyser upp dina örsnibbar som en 70-tals disco ball... Jaja... Nu tog vi i, men de ger ett otroligt vacker effekt och sätter verkligt bling på dina öron.
Se mer
Träörhängen i 7 olika coola designer. Handsnidade örhängen av äkta trä och läckert målade i olika motiv och färger. Ge dina öron en unik stil med öronsmycken i trä. Dessutom är de väldigt plånboksvänliga och prisvärda! Köp örhängen i trä online hos MisterBling idag!
Se mer
Plastörhängen för damer i 13 olika modeller. Allergivänliga örhängen i läckra färger och former. Smycka dina öron med färgsprakande kreationer som verkligen får dig att synas och sticka ut på ett positivt sätt. Köp snygga örhängen i plast billigt online idag!
Se mer
När det stort sett bara är kvitton kvar i plånboken och du ändå vill göra dig fin, hittar du ett bra utbud av billiga örhängen hos MisterBling. 16 olika prisvärda modeller i guld, silver, stål och sten. Allt från stiftörhängen till kreoler. Alla med fri eller låg frakt, så passa på idag och köp snygga örhängen billigt online hos MisterBling.
Se mer