Varumärken

märkessmycken

Guldhalsband finns i ett stort och brett utbud online hos MisterBling. Snygga pläterade halsband guld och halskedjor med mycket hög kvalité. Även prisvärda guldhalsband, som ett val för dig som inte använder smycken varje dag och samtidigt inte vill lägga ut en förmögenhet på ett äkta i solid guld kedja. Med tanke på dagens höga guldpris är det ett smart val. Pläteringen på våra guldhalsband är väldigt kraftig, upp till 100 μm guld. Standard i smyckesbranschen är normalt 1-3 μm. Använder du halsbandet dagligen rekommenderar vi våra guld pläterade stainless steel halsband guld. Är du osäker om vilket halsband guld som passar dig bäst, fråga gärna vår kundtjänst som är online för att hjälpa dig 16 timmar per dygn.

Konsten att välja rätt guldhalsband

Guldhalsband är ett klassiskt smycke, men att välja rätt kan vara knivigt. Det finns ett enormt utbud att välja mellan. Olika länktyper, olika material och priser. Men trots det är ett stort utbud till din fördel. Låt oss hjälpa dig välja rätt bland alla guldkedjor. Det finns många saker att fundera på i jakten på guldkedja. Ska du välja äkta eller ett bra ”fejk” halsband guld. Där är det din budget som styr. Vi kommer in på detta på punkt 5. Vi börjar med design och vilket budskap du vill framtona med. Vill du gå med en tunnare 1-3 mm mer diskret halskedja, eller törs du vara lite mer framåt och utåt och gå mot 6 mm bred eller mer? Väljer du en tunnare kedja av äkta guld och vill ha hänge bör kedjan inte vara mer än 2 mm bred. Många hängen har små loopar att sätta kedjan i. Väljer du en guldpläterad kedja finns större hängen med större loopar.

Att tänka på när man väljer rätt guldhalsband:

1. Material
2. Länkstruktur och design
3. Längd
4. Bredd
5. Budget
 

1. Väljer jag äkta eller ett pläterat guldhalsband?

Den hela frågan hänger på din budget och hur pass kraftig och lång kedja du vill ha. Har du pengar över är en äkta guldkedja ett bra köp. Tillåter inte budgeten kan ett bra pläterat guldhalsband vara ett mycket bättre köp. - Äkta guld tappar aldrig värde och håller en evighet oftast. Om plånboken inte är alltför fet, och du fortfarande vill gå äkta är det bästa att pruta på karaten. Karat i guld visar hur mycket rent guld som finns i smycket. 18K är lika med 75 % rent guld. Men 18K är inte idealiskt för smycken då det är väldigt mjukt och slits ner på lång tid. Bästa guldlegeringen för smycken är 8K, 9K och 14K. Med en lägre karat blir alltså halsband både mer hållbart och mycket billigare.

- Pläterat guld har en begränsad hållbarhet, men det finns mycket bra som håller länge. Vissa guldkedjor av de pläterade kan du även använda dagligen och duscha med. Materialvalet av halsband guld handlar således om budget och användning. Om du bara sporadiskt använder en guldkedja kan du med gott samvete köpa en billigare pläterat guldhalsband. Om du använder kedjan dagligen, men inte har råd med ett äkta väljer du en stålkedja som guldpläterats. Om du har en begränsad budget, men ändå vill gå äkta guld så välj en kedja med lägre karat än 18K. Har du en fet plånbok och vill och kan lägga ut pengar väljer du en kedja på 18K eller mer.
 

2. Välja länkar och design på guldhalsband

Det finns ett otal av olika modeller av länkar att välja mellan. Vanligast är: Pansar och Figaro. Andra vanliga länkar är: Ankar, Orm, Omega, Venezia, Singapore, Ärt och Bismarck. Vad du väljer är vad ditt öga trivs med och vad som passar din stil. Titta på våra produkter och välj utifrån vad du känner är rätt för dig.

Men det är inte bara länkar du behöver välja. Även färg på ditt guldhalsband. Guld legerar man med silver och koppar för att få rätt färg. Du ser inte skillnad med blotta ögat. Det lite roliga är att guldkedjor kan komma i så många färger trots det är äkta guld. Det finns rött guld, rosa guld, gult guld, grönt guld, vitt guld, grått guld, lila guld, blått guld, svart guld. Allt hänger på vilka metaller man använder i legeringen på halsband guld. På bilden nedan kan du se färgerna i olika legeringar mellan guld, koppar och silver. Välj vad som känns rätt och matchar ditt ideala guldhalsband.

3. Att välja längd på guldkedja

Längden på en guldkedja gör mycket olika intryck på din framtoning. Ska du köpa en ”chocker” eller vill du ha ett längre guldhalsband? Vanligast bland män är 51 cm och för damer 45 cm. Men smaken är blandad. Med längden på kedjan kommer även påverkan på priset och din budget. Äkta påverkas priset mycket på halsband guld, men på en oäkta påverkas priset mindre. Hur som helst pruta inte på vad du tycker passar på dig. På denna kedjeguide kan du se olika länder på kedjor och hur de ser ut på en person. Välj sedan den längd som faller dig bäst i smaken.

4. Val av bredd på kedja

Lika som längden påverkar bredden av kedja din framtoning. Det påverkar även priset på guldkedjan. Mycket om du väljer en äkta och mindre om du väljer en pläterad. Valet är en kompromiss mellan vad du tycker ser bra ut för dig och vad plånboken tycker det finns utrymme för. Kom ihåg att det finns riktigt bra pläterade guldhalsband i dag med bas av stål. Valet är ditt!

5. Budget att köpa guldhalsband

Att köpa ett guldhalsband kan vara en stor ansträngning för din budget. Vi har ovan gett dig många alternativ du ska fundera på för att välja rätt. Så vad är din budget? Är den låg och du ska använda halsbandet vid enstaka tillfällen väljer du en vanlig pläterat halsband guld. Har du lite mer att röra dig med och vill använda kedjan dagligen, välj en guldpläterad stålkedja. Sväller plånboken över, välj 18K guldkedja. Är budgeten lite tajtare än det, men du fortfarande vill ha äkta, välj 8K eller några karat mera. Vi hoppas du fått lite mer klara tankar över hur man väljer, men tveka inte kontakta vår kundtjänst om du har mera frågor. Vi svarar även på frågor på kvällar och helger via e-post. Kom ihåg att du alltid handlar med lägsta prisgaranti på MisterBling! Efter du handlat och du skulle hitta samma guldhalsband billigare inom 30 dagar i annan butik (både på stan eller online i Europa), ger vi dig mellanskillnaden tillbaka +10 %! Så tveka inte. Köp din nya guldkedja idag!

Onlineutbud av guldhalsband. Köp guldkedja och halsband guld här nedan

Guldhalsband  Det finns 106 produkter.

  • filter på en rad:
Visar 1 - 12 av 106 produkter

2017 mest populära skönhetsprodukter

Varumärken till priser långt under vanliga butikspris Se mera

Mest populära skönhetsprodukter 2017

När du tröttnat på överprisade märkeskläder...

här är vad du vill ha

Se mera

Populäraste kategorierna