Varumärken

märkessmycken

Silverhalsband online hos MisterBling till fantastiska priser. Få material är så stilrent och vackert som silver. Ett snyggt silverhalsband passar både herr och dam till vardagsklädseln och till festklänningen. Köp kedja smidigt och billigt online på nätet. Du får överlägsen kvalité till marknadens bästa priser! Välj ut din favorit i vårt utbud av silverlänkar! Välj mellan pläterade silverhalsband och äkta 925 Sterling Silver. Populära smyckeslänkar som Pansar, Figaro, Gourmette, Kungalänk / Kejsarlänk (även kallad Bysantin) med flera. Alla våra smycken och halsband i äkta silver, kommer från Europas största producenter i Italien. Dessa är handtillverkade av deras duktiga och världskända silversmeder. Köp herr och dam halsband silver online på nätet hos MisterBling!

Konsten att välja rätt silverhalsband

Silverhalsband är nog det mest köpta smycket idag. Att välja kan dock vara en svår femma. Ska men välja äkta, stål eller en pläterad kedja? Vilken typ av länk passar mig bäst? Att välja i det stora utbud som finns kan vara svårt. Med denna guide ska vi försöka göra valet enklare för dig, med alla de viktiga frågeställningar du bör göra innan du köper din nya silverkedja. Största fördelen med silver är att denna ädelmetall är relativt prisvärd. Även om man väljer köpa kedja som en äkta kraftig i .925 Sterling Silver, så har fortfarande många råd idag att ta den investeringen. Så med våra råd hoppas vi du kommer känna dig trygg i ditt köp och hitta det perfekta silverhalsbandet för dig.

Saker du ska funder på innan du väljer silverhalsband:

1. Material 
2. Länkmodell och design
3. Längd på kedja
4. Bredd på kedja
5. Vad får den kosta
 

1. Material - Äkta eller ett pläterat silverhalsband?

Ställ dig först frågan hur mycket du är beredd att lägga på ditt nya halssmycke? Tillåter budgeten är en äkta silverkedja ett mycket bra köp. Säger plånboken nej till det kan ett bra pläterat silverhalsband vara ett mycket bättre köp. Om du väljer att gå äkta kan du vara trygg med att värdet inte minskar. Ädelmetaller går stabilt uppåt i värde och behovet är högre än tillgången. Det gör att man kan räkna med ökat värde. Rent silver är en mycket mjuk metall och lämpar sig inte för smycken. Vanligast är att använda en legering som kallas .925 Sterling silver. Den innehåller 92,5% rent silver och resterande annan metall, vanligtvis koppar. Den är lätt att smida, har högre hållbarhet än rent silver. Enda negativa med silver är att sulfider påverkar silver och kan ge en svart eller blåsvart beläggning. Den är dock enkel att putsa bort. Idag belägger man dock de flesta .925 Sterling silverhalsband med Rhodium. Rhodium är en silvervit och mycket hållbar metall. Också ett av de dyrbaraste grundämnena. Men perfekt att ge en silverkedja lång hållbarhet utan underhåll och putsning. - Pläterade silverkedjor har en begränsad hållbarhet, men det finns modeller med längre hållbarhet. Vissa pläterade silverkedjor kan du även använda dagligen och duscha med. Billiga ja, snygga ja, men använd med omsorg och inte dagligen.

Stålkedjor har silverlooken men är lite mörkare och blankare. Mera likt platina, så många föredrar denna färgtoning framför den mer vita silvertonen. För den som vill spara pengar på lång sikt är detta det bästa köp du kan göra. Smycken i stål kräver stort sett inget underhåll och kan använda ”vårdslöst” och utan omsorg. Bada, träna, sola. Ja, gör vad du vill och de håller sig snygg ändå. Materialvalet av halsband silver beror på hur mycket du vill spendera och hur och när du ska använda den. Om du använder vid enstaka tillfällen kan du med gott köpa ett billigt pläterat silverhalsband. Om du använder kedjan dagligen, och äkta är ekonomiskt uteslutet så väljer du en stålkedja. Har du pengarna är en äkta .925 halsband silver ett mycket bra köp och investering.

2. Välja länkar och design på silverhalsband

Det finns många typer av länkar att välja mellan. Vanliga sorter är: Pansarlänkar och Figarolänk. Andra vanliga länkar är: Ankarlänk, Ormlänk, Omegalänk, Venezialänk, Singaporelänk, Ärtlänk och Bismarcklänk. Här är valet helt upp till din smak och vad du tycker ska se bäst ut på dig. Enklast är att du tittar igenom de produkter vi erbjuder, och utifrån bilder välja det som passar dig. Färgen på ditt halsband silver är också av betydelse. Som vi berättat tidigare lägger man ofta på en plätering med Rhodium på .925 smycken idag. Den ger en blankare yta än ett obehandlat smycke. Vill du ha en vanliga silverlooken kolla först om kedjan är behandlad. Samma gäller silverpläterade kedjor. Där är dock Rhodiumet väldigt viktigt för hållbarheten. Välj där en kedja som är både silver och sedan Rhodium behandlad, annars blir hållbarheten dålig. Är det stål du väljer är det mörkare silverglans med enorm hållbarhet.

3. Att välja längd på silverkedja

Vilken längd på ditt nya silverhalsband skulle du trivas med bäst? Kedjans längd är mycket en smaksak och vad man trivs med, men samtidigt ett uttryck för din personlighet. De flesta män väljer en 51 cm kedja. Kvinnor är vanligast 45 cm. Vill du ha den att hänga ner lite på din tröja men inte för mycket är 61 cm ett bra val för män. Längden av ett halsband silver påverkar priset rätt mycket på en äkta, men betydligt mindre på en pläterad. Är budgeten inte den viktigaste delen i ditt val, så låt helt din smak påverka ditt val.

4. Val av bredd på kedja

Ett brett silverhalsband ger dig självklart en ”more confident look”, medan en tunnare ger en mer neutral look. Vilken framtoning vill du visa? En äkta kostar mer på grund av ökad vikt, medan en pläterad inte påverkas lika mycket på priset. Finns det utrymme i din budget är en äkta ett bra val då värdet på silver knappast lär minska. Bästa köp om man ser till livslängd, pris och utseende är dock utan tvekan en stålkedja.

5. Budget för att köpa silverhalsband

Att köpa ett .925 silverhalsband kan vara en rätt stor påfrestning ekonomiskt. Dock långt långt mindre än äkta guld. Ovan har vi gett dig mycket att fundera kring angående dina valmöjligheter när du ska köpa halsband silver. Nu i slutändan ska du ta dessa frågor och funderingar och på bästa vis använda dessa för att göra ditt bästa köp av halsband silver på det som passar för dig. För att summera: Har du pengar över så är ett äkta silverhalsband det bästa köp du kan göra. Om du ska använda kedjan dagligen, men tycker äkta är för dyrt så välj ett stålhalsband. Använder du sällan kan du mycket väl välja bland våra billiga halsband som är pläterade. Är du ändå rådvill tveka inte kontakta vår kundtjänst för hjälp. Vi finns tillgängliga för dig 16 timmar per dygn med snabba svar. Väljer du köpa och inte skulle känna det är rätt har du 30 dagars ångerrätt enligt våra villkor. Du har även 30 dagar lägstapris garanti. Det innebär att när du köper ett halsband silver, eller annan produkt hos oss, och om du skulle hitta samma produkt billigare i annan butik på stan eller online i Europa får du mellanskillnaden tillbaka +10 %! Alltid trygga köp hos MisterBling.

Herr och dam halsband silver. Silverhalsband onlineutbud.

Silverhalsband  Det finns 262 produkter.

  • filter på en rad:
Visar 1 - 12 av 262 produkter

2017 mest populära skönhetsprodukter

Varumärken till priser långt under vanliga butikspris Se mera

Mest populära skönhetsprodukter 2017

När du tröttnat på överprisade märkeskläder...

här är vad du vill ha

Se mera

Populäraste kategorierna