Varumärken

Extrapriser

märkessmycken

Marknadsledande utbud av herrsmycken. Här hittar du smycken för män i allt från trendiga designer till klassiskt eleganta. Hos MisterBling får du alltid överkomliga priser. Upptäck kvalitetssmycken inom alla våra kategorier såsom halsband, armband, ringar och örhängen. Vad är din stil? Vilka smycken passar mig? Det kan vara många frågor innan man köper smycken, men lita på din magkänsla. Var aldrig orolig att det blir fel, för du har alltid 30 dagars ångerrätt. Hos MisterBling kan du köpa herrsmycken tryggt och säkert.

Vad är för mycket eller för lite när det gäller män och smycken? Hur hittar du din stil av herrsmycken? Från smyckelös till Mr T stil är ett stort steg. Ett steg endast ett fåtal tar. Många vill inte ”sticka ut” för mycket. Men hur ska en man då komplettera sin stil med olika smycken som typ herrarmband och herrhalsband och herr ringar?

Materialval

Män kan stereotypt ses som mer maskulin, kraftigare byggd och ”tuffare” än kvinnor. Är det den looken du vill ha och skapa bilden av "manlig-man" kräves val av mörkare, rejäla metaller och material. När det gäller metaller är kobolt, silver, stål och titan det som ger en touch av stil utan att vara alltför glittrig eller feminina. Med dessa metaller får en extra skjuts av

Om letar efter något icke-metalliskt, då är läder, mörka stenar, och naturligtvis mörkare trä bra herrsmycken för dig. Kvinnor har vitt siden och skimrande ädelstenar för att framhäva sin nätta sida, bör smycken för män vara tyngre och robustare för att förbättra sin manliga image. Detta kan åstadkommas genom något så enkelt som manschettknappar i stål eller silver.

Herrsmycken och stil

När du bestämt material ska du matcha smycket med din klädstil. Låt ditt armband hänga lite löst. Det får inte vara för tajt och smita åt. Låt inte heller dina smycken vara allt för tunna. Det ger en mer kvinnlig look. I grund och botten, små armband och tunna kedjor gör att det verkar som om du bär din mammas smycken. Det behöver inte innebära att du ska bära Mister T kedjor. För män som vill ha ett neutralare halsband rekommenderar vi en bredd på 4-6 mm och en längd på 51 till 61 cm.

Hur män bär sina smycken

Välja för män smycken kan vara en svår uppgift utan ordentlig guide, men att följa dessa enkla förslag kommer att ge dig möjligheten att toppa upp de kläder du sätter på dig näst! Så de viktigaste punkterna att tänka på och fråga dig själv när du beslutat att avancera ditt utseende är som följer:

1. Börja med att köpa ett smycke i taget, till du hittar en stil som passar dig.

2. Se till att designen inte är allt för utstickande och kraftfull (Om du inte gillar street style)

3. Se att designen passar både ditt utseende och livsstil.

4. Fråga din flickvän/fru om det ser bra ut på dig? Fråga gärna om råd! 

Att hitta rätt herrsmycken kan vara svårt, men det verkligen handlar om individuell stil och vad du är bekväm i. Den perfekta armband eller halsband kan vara ett väl inslitet tillbehör, sedan många år, som blivit en del av identiteten.

Herrsmycken  Det finns 1195 produkter.

  • filter på en rad:
Visar 1 - 12 av 1195 produkter

2017 mest populära skönhetsprodukter

Varumärken till priser långt under vanliga butikspris Se mera

Mest populära skönhetsprodukter 2017

När du tröttnat på överprisade märkeskläder...

här är vad du vill ha

Se mera

Populäraste kategorierna