Varumärken

Extrapriser

märkessmycken

Örhängen med Sveriges i särklass bästa utbud och priser. Ett fantastiskt sortiment olika modeller av örhängen som garanterat gör att du hittar vad du söker och blir nöjd över förväntan! Här hittar du allt ifrån klassiska kreoler till senaste i modetrenderna av bland annat silverörhängen, guldörhängen och stålörhängen. Smycken för öronen i alla möjliga material örhängen guld, silver, stål, trä. Bling bling stenar som CZ imitationsdiamanter, Swarovski stenar och äkta diamanter. Stenar med infästning i både ädla metaller och pläterade smycken. Ett enormt utbud av snygga och trendiga öronsmycken som passa män eller kvinnor, killar eller tjejer, oavsett ålder. I vårt sortiment örhängen finns fastsättning genom traditionell piercing, magnet eller med clip on. Köpa dina nya örhängen online hos MisterBling med fri frakt.

Örhängen och modetrender för 2016

Många kanske redan nu funderar vad trender och mode kommer vara för 2016. Man kan se redan nu och höra rykten om att mycket kommer vara känsla för detaljer. Vad gäller mode på örhängen säger rykten och källor axellånga ”shoulder-dusters” och omaka örhängen som ger en ”off-kilter look”. Vi på MisterBling kommer noggrant att följa och se vad som händer. Du som kund kommer alltid att hitta allt från klassiska modeller till det senaste mode av alla modeller av örhängen online hos oss.

Vem skapar då modet? Är modeskapelser i världen påverkad av filmstjärnan eller kändisar? Frågar du gemene man på stan är det det allmänna svaret. Det är sant att det finns så många stilikoner som påverkar modedesign och bidrar till att skapa mode på ett sätt eller annat. Popstjärnor, musiker, filmstjärnor och diverse andra kulturella ikoner och kändisar påverkat alltid vad vi bär i klädväg, accessoarer och smycken. Andra vi påverkas av är politiker och kungligheter.

Det finns så många faktorer som tillsammans kan ge ett svar på frågan om vem skapar mode. Till exempel, de senaste trenderna visas i fashion runways genom utställningsmontrar hos modecentrum i världen i modevärlden viktiga städer som Paris, London, Milano och New York. De andra viktiga händelser som också i hög grad påverkar modekreationer är modevisningar och modeveckorna i nästan alla större städer runt om i världen.

Modevisningar organiseras av stora modehusen eller individuellt av modet formgivare, som har gjort ett märke för sig själva i modevärlden. Modeveckan medan är ett evenemang som anordnas i större skala. En modevecka kan definieras som en viktig händelse i modebranschen som löper under nästan en veckas tid där stora namn i modevärlden, designers, varumärken och modehusen upp sina senaste modeskapelser på catwalken, så att intresserade kan få en inblick i de senaste trenderna inom mode.

Sedan finns det modetidningar som även hjälper till att skapa modetrender eftersom de har så många läsare som följer modetrender i dessa tidningar. Fenomenet med att läsa modetidningar är inte ny. Det fanns folk även på 1700-talet som används för att kolla in modetidskrifter för att se de senaste modetrenderna och stilar.

Örhängen hos MisterBling

Här nedan finner du våra olika produktgrupper med ett rikligt utbud av snygga och prisvärda örhängen i olika material. Modeller för alla stilar både för män och kvinnor.

Örhängen  Det finns 649 produkter.

  • filter på en rad:
Visar 1 - 12 av 649 produkter

2017 mest populära skönhetsprodukter

Varumärken till priser långt under vanliga butikspris Se mera

Mest populära skönhetsprodukter 2017

När du tröttnat på överprisade märkeskläder...

här är vad du vill ha

Se mera

Populäraste kategorierna